ΔΩΡΕΑΝ
κατασκευή e-shop για κάβες

Από το φυσικό κατάστημα στον κόσμο των online αγορών

Όπως συμβαίνει παγκοσμίως, έτσι και στη χώρα μας η εθνική νομοθεσία προβλέπει την απαγόρευση πώλησης αλκοολούχων ποτών σε άτομα κάτω των 18. Αν και στο φυσικό κόσμο η επιβεβαίωση της ηλικίας ενός πελάτη είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, τα πράγματα στο internet περιπλέκονται, και οι περισσότερες λύσεις αρκούνται στο να μεταθέτουν την ευθύνη στον πελάτη, ζητώντας από τον ίδιο να δηλώσει την ηλικία του.

Φυσικά, τέτοιου είδους λύσεις μπορούν να παρακαμφθούν με μεγάλη ευκολία από οποιονδήποτε ανήλικο, με τις ίδιες τις επιχειρήσεις να λειτουργούν στο όριο της νομιμότητας. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, το πρόβλημα αυτό απασχολεί έντονα τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, και ήδη αρκετές χώρες αρχίζουν να απαιτούν ισχυρούς μηχανισμούς επιβεβαίωσης της ηλικίας των πελατών κατά την πώληση προϊόντων ευαίσθητων προς ανηλίκους.

Ταυτόχρονα, η κατάσταση αυτή λειτουργεί αποθαρρυντικά και για πολλές κάβες, οι οποίες διστάζουν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο, χάνοντας έτσι σημαντικά έσοδα, ειδικά σήμερα που η πανδημία έχει μεταφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συναλλαγών από τον φυσικό στον online κόσμο.

Μία καινοτόμα λύση πιστοποίησης ηλικίας

Το AGEify αποτελεί μία καινοτόμο λύση, η οποία έρχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό, επιβεβαιώνοντας την ηλικία την πελατών σας με αξιόπιστο αλλά και ταυτόχρονα απλό τρόπο.

Πάνω από το 95% των περιπτώσεων μπορούν να επιβεβαιωθούν πολύ εύκολα, μέσα από μία απλή selfie και μέσω ανάλυσης προσώπου με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης.

Πάνω από το 95% των περιπτώσεων μπορούν να επιβεβαιωθούν πολύ εύκολα, μέσα από μία απλή selfie και μέσω ανάλυσης προσώπου με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται επιπλέον μέθοδοι, όπως σάρωση επίσημων εγγράφων ή επιβεβαίωση μέσω πιστωτικής κάρτας. Ο πελάτης αρκεί να επιβεβαιώσει την ηλικία του μία μόνο φορά, και από εκεί και πέρα μπορεί να ξεκλειδώνει και να έχει πρόσβαση στα προϊόντα οποιουδήποτε website προστατεύεται από το AGEify.

Ταυτόχρονα, φροντίζουμε για την απόλυτη προστασίας της ιδιωτικότητας των πελατών σας, αφού κάθε προσωπικό στοιχείο καταστρέφεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της ηλικίας.

Lock

Η προσφορά μας!

Η επίσημη λειτουργία της εφαρμογής πιστοποίησης ηλικίας του AGEify ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2020, και για να το γιορτάσουμε προφέρουμε δωρεάν την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στους δέκα (10) πρώτους που θα εκφράσουν ενδιαφέρον από την ελληνική αγορά.

Αν, λοιπόν, είστε ιδιοκτήτης κάβας και ενδιαφέρεστε να πουλάτε τα προϊόντα σας και στο διαδίκτυο, με την πρώτη ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία μας αναλαμβάνουμε να στήσουμε και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς επιπλέον κόστος.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας το συντομότερο, ώστε το νέο σας κατάστημα να βρίσκεται σε λειτουργία πριν την περίοδο των εορτών, και να μπορείτε να προσφέρετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια σύμφωνα με τη νομοθεσία αλλά και ταυτόχροναμε κοινωνική ευαισθησία.

Επικοινωνήστε μαζί μας